ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Παραγγελίες, Πληρωμές και Αποστολές

Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε, κάθε φορά, σε κάθε σας παραγγελία, τα καλύτερα προϊόντα της Αγοράς, στις πιο συμφέρουσες τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες διανομής και παράδοσης.

Το katken.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • Μεταπωλεί προϊόντα από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, επιλέγοντας πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα που τηρούν απαραίτητα τις προδιαγραφές.
 • Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε αποθήκες της εταιρίας μας, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διαχείριση.
 • Οι παραδόσεις σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται από εξειδικευμένη μεταφορική εταιρία και για κάθε σας παραγγελία λαμβάνετε ενημέρωση για όλα τα στάδια της παράδοσης, μέσω email, SMS αλλά και τηλεφωνική κλήση από τον οδηγό, όταν πλησιάζει προς το σημείο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Εγγύηση προϊόντων/υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και τη διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρησή της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Υποστήριξης.

Τρόποι παραγγελίας

Τις παραγγελίες μπορείτε να τις καταχωρείτε ηλεκτρονικά μέσω του eshop, www.katken.gr ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 6815 226

Το Τηλεφωνικό Κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@katken.gr

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Μέσω αντικαταβολής στον οδηγό της μεταφορικής εταιρίας
 • Μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (VISA, MASTERCARD, AMEX)
 • Paypal®

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται μέσω:

 • Της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας,
 • ELTA Courier,

Στις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από πλευράς μας, αν η παραγγελία σας είναι άνω των 25€. Επιβαρύνεστε τα μεταφορικά κόστη βάσει της απευθείας συμφωνίας σας με το εν λόγω πρακτορείο μεταφορών που μας έχετε υποδείξει.

Οι αποστολές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 60€, ενώ στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 4€ ανά αποστολή.

Οι αποστολές για Θεσσαλονίκη είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 60€, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ενημερώνεστε online κατά την διάρκεια της δημιουργίας της παραγγελίας σας η οποία εκτελείται μόνο μετά από τη σχετική αποδοχή της.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών (όπως ακριτικά νησιά ή ορεινά χωριά που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης) δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση,

Χρόνοι Παράδοσης

Προσπαθούμε ώστε, όλες οι παραγγελίες Αθήνας που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 14:00, να παραδίδονται σε εσάς την επόμενη ημέρα εφόσον είναι εργάσιμη και εφόσον όλα τα προϊόντα που την αποτελούν βρίσκονται σε απόθεμα.

Οι χρόνοι παράδοσης για παραγγελίες μέσω της μεταφορικής μας εταιρίας για την υπόλοιπη Ελλάδα διαμορφώνονται ως εξής:

 • Θεσσαλονίκης 1-2 εργάσιμες.
 • Ηπειρωτικής Ελλάδας και Κρήτης 2-3 εργάσιμες ημέρες
 • Νησιωτική Ελλάδα 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Πολιτική ακυρώσεων

1. Ακύρωση Παραγγελίας

Ο χρήστης/πελάτης της ιστοσελίδας έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή πριν την αποστολή της. Εφόσον η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί από τον χρήστη/πελάτη με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στην Τράπεζα, η ΚΑΤΚΕΝ Ι.Κ.Ε. αναλαμβάνει να επιστρέψει στο ακέραιο το σύνολο του ποσού μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Τραπεζικά έξοδα που τυχόν προκύψουν θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον χρήστη της ιστοσελίδας.

2. Επιστροφή Προϊόντων

Ο πελάτης (καταναλωτής κατά τη διατύπωση του σχετικού νόμου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας στον εκάστοτε προμηθευτή της ΚΑΤΚΕΝ Ι.Κ.Ε. το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Ακολούθως, η ΚΑΤΚΕΝ Ι.Κ.Ε., αφού επιβεβαιώσει την κατάσταση του προϊόντος θα επιστρέψει στον πελάτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση.